Vellykket aften hos Arti’kok
GOURMAND
GOURMAND
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 92 ligger en vaskeægte perle af en restaurant. Den gør ikke meget af sig selv, som den ligger der i hvidovre, væk fra storbyens midte og de mange konkurrerende restauranter netop derinde, men det er top niveau i mine øjne. Deres mad er så velsmagende, vel tilberedt, tilpas afbalanceret, smukt udført og samtidig inspirerende anderledes at jeg ikke kan andet, end varmt at anbefale et besøg på denne forstads gourmet kvalitetsrestaurant.
  • 2011 Grüner Veltliner, Windspiel, Niederösterreich, Østrig
  • 80-90 grader i 2-3 timer og gerne længere tid, hvis man vil have dem lidt sprøde. De skal bare lige have lidt olivenolie og så gerne krydderier efter eget valg.
  • 2011 Grechetto/Procatico, Santa Cristina, Umbria, Italien

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.