I vores ovn betyder det gerne mindst 50 min. Vi elsker ovnbagte rodfrugter af alle slags. Og vi elsker dem endnu mere, når man kan dyppe dem i en gang god mayo-dip
Ingredienser til en bradepande med låg (ca. 18 stykker)200g god mørk chokolade340g margarine500g brun farin3 store æg300g hvedemel3 spsk kakaopulver1,5 tsk vanillesukker1,5 tsk natron3 dl kogende vandSådan gør duTænd ovnen på 180 grader
Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
P. y. h. a. J. e. g. r. s. å. m. æ. t. ,. j. k. n. p. o. d. ø. V. i. b. l. v. f. c. u. D. M. E. O. B. -. L. z. I. '. H. K. (. ). T. G. A. F. R. S. C. /. 5. 1. 2. ½. 8. 6. 3. 7. 4. 0. 9. N. Æ. . U
juleand til den store aften. 1 and (ca. 2,5 -3 kg)1 dl (ca. ) havsalt3 cox orange æbler i tern3 spsk hakket timian200 gr svesker uden sten100 gr tørrede figner i tern100 gr friske tranebær100 gr valnødder2 klemmentiner1-2 spsk olivenolieTænd ovnen på 160 gr
Nyeste tiltag for at få flere til at forstå, hvor nemt og skønt det er, at få grøntsagsluksus ind i hverdagen, er vores månedlige pop-up restaurant i Køkkenet i Din Baghave
*** Så blev det endelig juleaftensdag ***. Dagens nytårsopskrift byder på to slags is, inspireret af Gelato (Italiensk is) med græsk yoghurt 0%, ingen tilsat sukker og æggehvide
Jeg har taget min lille minichef med i køkkenet, så vi kan hygge imens vi laver maden. o). Jeg har fundet lidt jomfruhummere i fryseren og nogle tomme marmeladeglas i skabet
Både Mortens Aften og juleaften er ved at nærme sig. Indlægget Syltet rødkål til juleaften (og råd til mindre sukker) blev vist første gang den Foodbaby
Nogle dage var Theodor sulten på tidspunker, hvor buffeten ikke havde åben og nogle få dage havde han ikke rigtig lyst til noget af vores mad, men ville bare gerne have sit eget kendte mos
Her finder i opskriften på de efterspurgte boller,som vi har hos Sigfreds Kaffebar. Spinat/mandel. 1 l vand1/2 kg frossen hakket spinat1 pk gær2 spsk salt120 gram mandler375 gram havregryn1050 gram speltmel Gulerod/ingefær
Så blev det den 24. december, og alle glæder sig til at være sammen med deres familier. Jeg skal selv ud til min mormor og morfar, men har lovet at tage ris a la manden med for at aflaste deres køkken en smule
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.