Pisk æggene i. Før jeg begyndte at eksperimentere rigtig i køkkenet, lavede jeg næsten altid disse oreo muffins, hvis jeg fik gæster eller til andre arrangementer, de var altid et sikkert hit
I en anden skål piskes æggene let med en elpisker. Disse søde muffins serverede jeg til en lille fødselsdagskomsammen for min familie i dag, og de klagede ikke, så derfor tænkte jeg, at du måske også var interesseret i at få opskriften
Pisk ægget luftigt og pisk derefter bananmosen, mælken og olien sammen med æggene. Jeg elsker bare banankage og da jeg havde et par kedelige bananer liggende, og fik besøg til kaffe, så havde jeg lige en undskyldning for at lave en portion banan muffins
Rør æggene i et ad gangen skiftevis med mælken. Muffins og cupcakes er portionsbagte kager. Det er så også det eneste muffins og cupcakes har til fælles – nå ja, og så er de som regel bagt i muffinsforme
Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg. Muffins. Fyld til muffins. Muffins. Skær en smal cylinder ud af midten af hver muffin, enten med en smal kniv eller hvis du har en muffins-udhuler
Tilsæt æggene et ad gangen. Det korte svar må være nej, men når noget af det nærmer sig datoudløb, og det endnu ikke helt er tid til de store nougatkonfekt-udfoldelser, så må den bedste måde at få det brugt på være disse store, saftige muffins med smeltet nougat
Pisk æggene i (ét ad gangen). Opskriften jeg vil dele med jer i dag er på nogle muffins. Disse muffins smager godt – og ærligt – de fik hurtigt ben at gå på
Det blev til muffins med hvid chokolade, ribs og kokos. Rør sukkeren godt ud og pisk herefter æggene i enkeltvis og til sidst a38. Fyld muffinformene 1/3 op og plump 5-6 ribs ned i muffinsformen
Rør æggene i. Fordel dejen i muffinsformene og læg en pecan-nød på hver kage. Muffins med pecan-nødder8 stk. 100 gr blødt smør100 gr sukker2 æg100 gr mel1,5 tsk bagepulver25 gr kokos50 gr pecan-nødder8 stk muffins-formePisk smør og sukker cremet
Tilsæt æggene og pisk. Her først brugt i en hurtig løsning til muffins. Muffins. Dejen fordeles i 12 muffinsforme og bages derefter i 13-15 minutter. Vil du have glasur på dine muffins, røres 2-3 tsk rom og flormelis sammen til en meget tyk glasur