Spinat ægge muffins opskrifter

Ægge "muffins"

Ægge "muffins"

Frisk spinat. Derefter bages muffins'ne i den forvarmede ovn indtil æggemassen er stivnet og gylden på toppen
Glutenfri madtærte med bacon og tomat

Glutenfri madtærte med bacon og tomat

Og ellers har jeg været meget forfalden til de lækre tærte muffins med forskelligt fyld – den med kylling og spinat har været i madkassen et par gange
Æggemuffins

Æggemuffins

Æggemuffins med spinat, løg og peberfrugt. spæde spinatblade. Bland grøntsagerne sammen med æggene og kom æggemassen i faste, velsmurte muffins forme (man kan til nøds anvende almindelige papirform, men brug i hvertfald to forme til hver, da æggemassen hæver kraftigt)

Spinatmuffins med oksekød!

Hæld oksekød og ost i æggeblandingen og bland godt. Æggemuffins med spinat og oksekød. frossen spinat. Pensel silikoneformene med olien – så er æggemuffinen nem at få ud af formen igen (massen sidder fast i papirs forme)
Madpakkemuffins med grønt

Madpakkemuffins med grønt

Skær peberfrugt, løg og hvidløg i små stykker og steg dem på panden i smør sammen med spinaten. Så derfor kan disse muffins være handy at tage med
Ægmuffins - til morgenmad

Ægmuffins - til morgenmad

spinat (blancheret). Pisk æggene med salt og peber, til de er luftige. Nedenstående "morgenmadsmuffins" med æg, kød og grøntsager er rigtig gode og kan laves i forvejen
Sund og proteinrig morgenmad

Sund og proteinrig morgenmad

• smør en muffinform med lidt fedtstof (silikoneforme kan også bruges) og fyld formen med æggemassen
SPINATMUFFINS

SPINATMUFFINS

Pisk æggene og tilsæt ellers alle ingredienser. spinat, frosen. Lækre lowcarb muffins. Tø spinaten op og hæld væden fra
Aftenstemning fra morgenstunden

Aftenstemning fra morgenstunden

spinaten op. de også pocheret ægget specielt til dig. Steg muffins i smør på en pande. Anret brødet med flødespinat,
Hvad spiser du til morgenmad?

Hvad spiser du til morgenmad?

Damp spinaten. Pisk æggeblommerne skummende med vand i en anden. Rist muffins og server med. dampet spinat, hollandaise sovs, laks og pocheret æg