Rør yoghurten godt sammen, hvis du bruger et mix af forskellige slags. et meget lille nip salt (det hjælper æggehviderne med at blive stive, men skal ikke give smag til moussen)
Hvid chokolade/hindbær-mousse - laves senest dagen før. Sæt moussen på køl min. Herefter hældes den sikkert stadig ret flydende hvid chokolade/hindbærmousse ovenpå bunden (gem ca
Tre slagschokolademousse. Derfor endte jeg at bestemme, at vi skal have en slags dessertplatte - eller desserttapas, om man vil - hvor fællesnævneren er vaniljeis
brombærmousse og chokolademousse. Men efter et mislykket forsøg på brombærmousse, blev det i stedet til lagkage med banan, kagecreme og chokolademousse
Denne blåbær drøm, er den ultimative dessertmousse lavet af to slagsmousse (blåbær og chokolade) samt et lag af blåbær gelé – toppet med flødeskum og revet chokolade
Moussekage på browniebund med appelsin, blåbær og ribs (Emilies moussekage). Blåbær-ribsmousse. Mousse. Nu kan du tilberede det sidste ved blåbær-ribsmoussen
Normalt så bager jeg mange forskellige slags bunde til mine fondantkager, men denne opskrift er enkel og så kan man give den mere smag i mousserne og cremerne