Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Jeg elsker, at spise en lækker salat og et stykke kød til aftensmad. Derfor blev ugens "sovseetape" afsluttet med en stor portion Coq au vin blanc, så mandag skal vi nyde de sidste rester, og istedet laver vi sliders til aftensmad i dag søndag
Tag også dem op af gryden og brun nu kødterningerne. Den klassiske, franske kyllingeret. Vi fik ris og salat til, men helt ærligt – pommes frites – gerne ovnfritter ville nok have passet endnu bedre til end ris
Det hele er hjemmelavet, og jeg savler helt ved tanken om deres saftige, sprøde, friske… MUMS. Der er altid flere veganske muligheder som fx falafel, gode salater, hummus, ærtespread, bagt grønt, sorbetis mm
Kødet var så mørt, at jeg kunne dele det med spisepindene og kombinationen af det møre kød, de virkelig smagfulde ris og det knasende sure kål var perfekt
Alt skal ikke optages ligesom tilberedning afris. Server salaten til aftensmad eller til en frokost. Dræn vandet fra perlespelten og lad den køle helt af
Nogle hoteller i Egypten kender også til glutenfri diæter og kan lave brød til dig af fx rismel. Lige meget hvor længe ferien varer, så er det altid en god idé at have planlagt den første del af turen