Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Klassiske falafler med sesam / Bagt aubergine salat med ristede kikærter og tahindressing / Mellemøstlige oksedeller med kikærter / Kålwraps med baba ganoush og krydrede kødboller
Jeg havde en rest aubergine og snack peber som jeg bagte i ovnen til, men de ville sikkert også være superlækre i pitabrød eller med en sprød salat til
Her serveret med babyspinat, hvidløgsspirer, raw mangochutney og aubergine chips. Da Jakob var på besøg i fredags lavede vi laksefrikadeller med kikærter