Det var det, jeg tænkte, da jeg så en opskrift hos Aarstiderne, hvor man skulle rulle fisk (fx rødspætte, som jeg valgte) omkring blåbær og bage dem iovnen på en bund af tyndskårne kartofler marineretiappelsinsaft, olivenolie, hvidløg og timian
Hvedemel og bagepulver blandes og røres i dejen skiftevis med mælken. Kagen var også rigtig lækker dagen efter da vifik den som dessert efter en rigtig sommerhusfrokost med fiskefiskefileter
Peberfrugterne fik først en tur iovnen, jeg synes det fremhæver smagen så godt at bage dem. Drengene fik brasede kartofler og fiskefileter, og Palle og jeg spise denne salat, som faktisk smagte bedre end den så ud
Dryp med ganske lidtolie og sæt tilbageiovnen og lad det stå til kartoffelmosen bliver gylden. Læg den afdryppede spinat på fiskefileterne og fordel derefter kartoffelmosen ovenpå
Læg dem i et ildfast fad beklædt med bagepapir, og krydr med salt og peber. Sæt dem iovneni ca. Fiskefileter med hjemmelavet panering (rasp), det er noget helt andet end de tørre brædder, man køber i Netto, Brugsen eller hvor man nu køber ind, og det er ikke svært at lave
Læg dem på bagepladen. Filet royal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men titbliver det bare til den sædvanligefiskefilet eller lidt laks
Anden slags fiskefilet end ising kan også anvendes. Læg dem i et ildfast fad, pres citronsaft over, drys med knust fennikelfrø, og sæt fadet iovneni ca
Filet royal af mørksej med timian/citrondrys og sauterede svampe Vi ved jo godt, at fisk er sundt, men titbliver det bare til den sædvanligefiskefilet eller lidt laks
Du kan selv bagedine naanbrød. Læg fiskefileternei et ovnfast fad. Sæt fadet iovneni ca. Det er ikke så tit man får slethvar, men det er en lækker fisk, der kan tilberedes på et utal af måder