Den ene halve blev lavet medost, som smeltede og toppet med grøntsagerne, mens den anden halvdel blev toppet med rejer og min opskrift på en sund dilddressing
Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner medost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres medost
Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Jeg skræller aldrig auberginer, fordi selve skrællet, med dets mørke bordeaux/sorte farve, er rigt på stærke antioxidanter, som jeg også vil have med i retten)
Men de tre forskellige variationer endte med at stjæle al opmærksomheden. Jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal bage horn igen, uden pølser men med forskelligt spændende fyld
Meny eller Superbrugsen) og i helsekostbutikker, men foretrækker man minipizzaer med tomatsovs og grøntsager, kommer jeg med forslag til fyld længere nede i dette indlæg
langtidsbagte snackpebre og tomater. Her er en kvalitet, som vi sjældent ser i Danmark – og man får lyst til at fylde nettet og straks styrte hjem og fremtrylle en dejlig ret, måske medauberginer
Råmarineret grillet okse med høvlet manchego ost, gransalt og granolie samt bagte hvidløg. o) det er da bare dejligt når fruen vil være med omkring osten
Råmarineret grillet okse med høvlet manchego ost, gransalt og granolie samt bagte hvidløg. o) det er da bare dejligt når fruen vil være med omkring osten
Fordel blandingen i de udhulede auberginer og drys revet ost over. Smager rigtig godt sammen med enten marinerede grillede rodfrugter, en god grøn salat, fløde- eller ovnbagte kartofler
Hytteosten giver ligeledes den gode cremede konsistens (i mindre omfang selvfølgelig), som en ost ville give en ret, men med mindre mættet fedt og flere proteiner