Nu jeg havde stavblenderen fremme, blendede jeg hvidløgsfeddet fra stegen i skyen. Okseinderlår – gnedet med et overskåret fed hvidløg, salt og peber, brunet på panden og derefter over i et fad med lidt vand og et par hvidløgsfed og i ovnen på 150 grader, til kernetemperaturen var 62 grader
Mas hvert hvidløgsfed fladt med den flade side af en køkkenkniv og hak hvidløget fint. ButterdejHak eller skær 80 g smør i små stykker og bland det med mel og salt
Tilsæt persille og de hakkede hvidløgsfed og sauter dem med i 1 min. Tænd ovnen på 180 grader. FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg
½ hvidløgsfed knust. En lækker tæt krydret pandekage, der bruges til at komme al. mulig grøn topping på, efter hvad du har i køleskabet og har lyst til
Pil hvidløgsfeddene og skær dem i ultratynde skiver. Gæstebud med lækker mad. Laver du alle retter tager det tid, men hver for sig er ingen retter meget tidskrævende
Tag panden af varmen og fjern hvidløgsfeddet. Hvid lasagne med squash og en creme af Parmigiano Reggiano er et velsmagende alternativ til den traditionelle lasagne med kødsovs