Nyd en skive til brunchbordet, eftermiddagskaffen eller hvis den søde tand også melder sig om aftenen og prøv endelig med lidt smør på eller måske endda nutella – det ville sikkert være lækkert
Ideen til kagen, eller rettere sagt til toppingen, har jeg fra New York, hvor vi fik det lækreste stykke bananbrød med en pisket kaffe-mascarponecreme ovenpå
mit bananbrød, som ikke rigtigt er en kage, men alligevel er sødt og lækkert. Prøv min meget populære banankage med kærlighed, som jeg har fået overvældende god respons på
Her delte vi en ‘avo smashed toast’ på ristet surdejsbrød med pocheret æg og et bananbrød med kaffemascarpone og sprød boghvede – helt sikkert noget, jeg må prøve at lave herhjemme
Aldrig gjort bekendtskab med det før, men hørt flere nævne bananbrød, så jeg fik en opskrift jeg læste igennem og den så da meget nem ud og der blev også lavet lidt ændringer så det blev bananbrød a la Klejs
Ligesom mig kan hun godt lide at stå i køkkenet og lege med ingredienser, så vi har haft lidt nørdet sms-korrespondance om linsedeller, falafler og et bananbrød, der bare ikke virkede