Det er snart tid til fastelavn, og derfor tid til at tage hul på fastelavnsbollesæsonen. De sidste mange gange vi er gået forbi en bager, har jeg plaget (som et lille barn) om at få en fastelavnsbolle, men min mand har været yderst standhaftig
Sidste år lagde jeg denne opskrift på fastelavnsboller ind her på bloggen. I år vil jeg dele en anden, og mindst lige så lækker opskrift, hvor bollerne er hævet med bagepulver i stedet for gær
Nu er det ved at være den tid på året igen… Og med den tid mener jeg fastelavnsbolle-tid, jubbi. Jeg elsker fastelavnsboller, men jeg er dog ikke så meget til dem med creme og flødeskum og har derfor lavet min egen version fyldt med andre lækre sager
Det er snart fastelavn, og det betyder selvfølgelig at der skal nogle fastelavnsboller på bordet. Jeg laver dem nærmest hvert år til fastelavn, for jeg har den bedste opskrift på fastelavnsboller (synes jeg i hvert fald selv) og nu er det vist på tide, at jeg deler den med jer, så I også kan få glæde af dem
Jeg kan egentlig rigtig godt lide den helt traditionelle slags, og for lige at bidrage lidt ekstra til den voldsomme mængde af fastelavnsboller på bloggene kommer her min opskrift