Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Ciabatta brød er rigtig lækkert at servere til det meste aftensmad, men er jo også fantastisk som sandwich brød
Jeg synes faktisk, at pitabrød er et godt aftensmåltid, når det skal gå lidt stærkt. Jeg er også ret sikker på, at det til sommer skal prøves at lave dem på grillen med pizzastenen, måske med lidt ciabatta- eller pizzamel
Det kom der så disse meget lækre boller ud af. De lækreste ciabattaboller med inspiration fra Meyer. De er utrolig nemme at lave, du skal bare lave fordejen aftenen før
Hvis I leder efter et lidt sundere alternativ til retten, kan kartoffel-fritterene erstattes med krydrede gulerods-, knoldselleri- og auberginefritter, og burgerbollerne kan erstattes af ovnbagte portobello svampe smurt med Philadelphia Light
Når dejen er arbejdet godt igennem, deles den i tre stykker, som formes til boller og lægges på køl. Så er der altid pizzabunde i fryseren til hurtig aftensmad
Jeg har altid tidligere lavet et par bolleraf dejen – og også ofte brændt bollerne, fordi jeg havde så travlt med at spise pizza, at jeg glemte at stille minuturet
Tømmeren havde købt en kæmpe brie, det er lige meget nok til bare at bruge på morgen bollerne. 25 g gær3 dl lunken vand500 g pizzamel, eller 250 g pizzamel og 250 g durummel2 tsk salt2 tsk olielidt olieFyld. 5-6 kartofler1-2 løg efter størrelse150 g shorizo pølse i skiverca 100 g briefrisk (eller tørret) oreganolidt olieGæren udrøres i vandet, resten af ingredienserne røres i