med de hakkede hasselnødder. Jeg er helt tosset med. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Lad de bagte nektariner køle af og server dem med yogurt, blåbær, hasselnødder og honning på toppen. Vi fejrede det med at spise frokost i Torvehallerne med confit de canard sandwich og brombær og nektariner til dessert
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i en time til den er gylden og sprød udenpå. 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding). 600 gram nødder og kerner (brug græskarkerner, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder osv i en skøn blanding)
30 g hasselnødder. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem. 30 g hasselnødder. 70 g frofthakkede mandler (lad endelig være med at smutte dem
Tag stenene ud af dadlerne og blend med cashewsmør, kokosolie og hasselnødder i en foodprocessor. Mette havde tilbudt at tage dessert med som skulle bestå af dadelkugler
Da min lillesøster og jeg forleden ville hyggebage lidt, besluttede vi os derfor for at eksperimentere med de samme ingredienser og endte ud med de her små fuldkornsboller
Der bliver normalt bagt flere omgange fastelavnsboller hjemme hos os i løbet af januar og februar. Begynd af ælt dejen og tilsætte mere mel løbende, pas på med ikke at får dejen for tør, den skal være blød og let våd