Brug brændenælder i en pesto. startende med brændenælder. Jeg læste et sted på nettet, at brændenælder er naturens svar på Mulittabs, så mange vitaminer og mineraler er der i dem
Det tætteste, man kan sammenligne moringa med smagsmæssigt, er brændenælde. Moringa har en lidt bitter og cremet smag og egner sig rigtig godt som krydderi i for eksempel gryderetter, pesto eller andre madretter
I dag serverede jeg dem til gæsterne med Tabouleh(en slags bulgursalat), hjemmebagte nanbrød, grøn salat og forskellige dip/pestoer( en aubergine pure, en pesto med grillede peberfrugter, en Tahin dressing og en almindelig hvid dressing
Kom urtesalt og brændenælder i og æggene piskes i et ad gangen. Basilikum-persille pesto. Opskrifterne på pandekagerne, grøn tzatziki og balsilikum-persille pesto findes også i opskriftssamlingen (pakketilbud) - hvis du har lyst til mere inspiration fra samme køkkenbord
Dertil brændenælde flutes med brændenældepesto. Jeg havde bagt nogle flutes efter en almindelig opskrift og i dejen puttede nogle brændenælder i, finthakket