Jeg bruger bare en grydemedfritureoliei. Det kunne selvfølgelig være sejt, hvis jeg kunne give jer verdens bedste opskrift på et pitabrød, men ligepræcispitabrød har jeg ikke kastet med ud i, og det er der en eneste grund til
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Så måtte have fat iminlivline, når hendes opskrifterikke er så fyldestgørende – ‘Den Unge Frues Kogebog’
Lad bollerne køle af på en rist og server dem med lækkert fyld. Det er dog tit en undfordring for os at lave den perfekte burger med de burgerboller man kan købe ibutikkerne
Den giver et stort og luftigtfranskbrødmed knasende sprød skorpe og luftigt krumme. Allerede mens det bager, fyldes huset af den skønneste duft, så man næsten glemmer det triste og våde efterårsvejr udenfor
Derudover starter man med, at opløse gæret i vandet, der tilsætter man salt, græskar fyld og fuldkorns mel og rører det sammen, så der ikke er klumper i
ristetbrød, ananasringe kort varmet på en tør pande og tomater + salat tilservering. Denne ravioli er lavet på sød kartoffel og er serveret med to slags fyldmed røget laks
og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller
Hvis du er vant til at bage brød, så er det her meget overskueligt. Fyldet kan varieresi en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaenforbliver sprød og kan spisesmed en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
En dejlig sommersalat, som kan gøre det ud for en let frokostret serveret med godt brødtil. Sæt kasserollen på komfuret og bring vandet i kog – kigikke ned igryden men hold øje med når det damper ud under låget