Brød med tørgær og olie opskrifter

Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Hvordan kan jeg opbevare brødet så det holder sig friskt ogmed den gode skorpe. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Chiaboller

Chiaboller

Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de medolieog drysses med favorit krydderier og groft salt

Luftige grovboller

Pensel bollerne med sammenpisket æg og drys evt. med birkes, sesamfrø, græskarkerner eller lignende. Rør grov melet ogolien i, og lad grøden svale af
Glutenfrie boller

Glutenfrie boller

Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe. Yeast tørgær, det er glutenfrit og fungerer ret så fint
De blødeste burgerboller

De blødeste burgerboller

Jeg er vandt til, at man kan banke brødene i bunden og når de lyder hule er de færdige – det trick fungerede ikke i dette tilfælde

Lækkert havrebrød

Den giver et stort og luftigt franskbrødmed knasende sprød skorpe og luftigt krumme. Rør gær/tørgær ud i det lune vand tilsæt honning

Lækre brydeboller

Til en hver lækker suppe, hører der lækkert brød, og denne gang faldt valget på brydebrød/brydeboller

5 kornsbrød, blødt og lækkert

Bræk brødet i stykker og kom det i dejen sammen med melet. Rør gær eller tørgær i den lune mælk. Tilsæt honning, salt ogolie
Grydebrød med græskar

Grydebrød med græskar

tørgær. Så putter man den tilbage i en stor skål eller noget lignende, der er smurt med lidt olie, for at dejen ikke klistrer fast

Grovbrød med græskarkerner

Tilsæt yoghurt, salt, sukker, olieog de afkølede kerner. Giv brødet et par rids og pensel dejen medyoghurtog drys med mel og græskarkerner
Fødselsdage i sigte

Fødselsdage i sigte

Vi har inviteret til eftermiddagskaffe næste weekend og jeg tænker at starte kagebordet ud med en portion friske boller
Pretzel Dogs

Pretzel Dogs

Pretzles er et saftigt og blødt snack-brød. Det er ikke en form for brød eller snack vi rigtig kender herhjemme, hvilket er en skam da pretzles kan være super lækre
HJEMMELAVEDE - WRAPS

HJEMMELAVEDE - WRAPS

Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Opløs gæren i vandet og tilføj salt, sukker, olie
Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Glutenfrit brydebrød med solsikkekerner

Hvis tørgær eller bagepulver bruges, hældes dette i de tørre ingredienser. Rør gæren ud i det lunkne vand, rørsukker ogolivenolien
Små glutenfri kuvertbrød

Små glutenfri kuvertbrød

Læg bagepapir på bagepladen og drys med groft majsmel. Hvis ikke du bruger tørgær, så opløs gæren i vand, ellers røres det hele bare godt sammen