Peberkager er derfor en generel betegnelse for store og små kager i forskellige former, bagt af en dej med hvede- eller rugmel i, sødet med honning eller sirup, og tilsat krydderier, som for eksempel ingefær, kanel, nelliker og kardemomme
På billedet er det brunkager fra Frøken Jensens kogebog. Jeg kan bedst lide juledekorationer, som er skov-agtige og minder om, at julen en gang var en fest for at fejre, at solen og naturen er på vej tilbage til os
…eller der er jo selvfølgelig også fedtebrød, vaniljekranse eller brunkager. Flæskesteg, somsvigermorlaver den – og så kan du jo passende bruge resterne til denne overdådige flæskestegssandwich dagen efter
Øverst til højre ses mine sundere brunkager - her mandelsrunkager. Utrolig lækker, både til morgenbordet, men specielt også som mellemmåltid, og mætter utrolig godt
Der spises havregrynskugler, klejner, brunkager, pebernødder, risengrød, æbleskiver (som i går) and/medister/flæskesteg, kartofler, brune kartofler, rødkål, brun sovs og risalamande
Pebernødder, klejner, brunkager, honninghjerter…. Tøm grøntsagskuffen ved at lave en nem suppe – du mindsker derved madspillet, og får samtidig en masse vitaminer og mineraler fra de grøntsager, som suppen indeholder