) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Allerhelst en nat i køleskabet, før du skærer den ud i passende stykker og serverer med creme fraiche, flødeskum, is, frisk frugt, bærsauce, bagte blommer eller hvad du har mest lyst til
Den er let, luftig og cremet i konsistensen og orangesmagen fra appelsinskallen gør, at moussen føles knap så tung at spise, da den bringer en friskhed ind i moussen, som klæder den
Min mormors fastelavnsboller med creme og chokoladefyld – klassisk og gammeldags. Eller rettere jeg elsker min mormors fastelavnsboller med creme og remonce
Jordbær - Hasselnødder - Creme fraiche. Desserten var denne lækre sommerkage*. Fyld forsigtigt cremen i springformen, men hold øje med at jordbærrene stadig ligger yderst i kanten
Denne is er lavet på både creme fraiche og fløde, sødet med flormelis og HONNING. 3 dl creme fraiche 38 %. Hæld 2 dl fløde i æggemassen og pisk til det tykner, som en creme. Pisk så creme fraichen i og pisk endnu 1 minut til massen virker luftig. 3 dl creme fraiche 38 %
Hvis der er en dessert jeg vender tilbage til igen og igen, så er det altså creme brulée. Det er bare så skønt med en dessert der står klar i køleskabet, så man ikke skal tænke på det på dagen
Server souffléen med lidt cremet kokosmælk – evt. Så blev det tid til en kage … ja, ja, okay, jeg laver vist en del kager, men det er altså også lidt jeres skyld
Så her kommer vores fortolkning af denne dejlige Franske dessert. Når det er ved at være desserttid, tages formene ud af køleskabet og overfladen drysses med et tyndt lag rørsukker