Fantastisk nem og lækker dessertmed få ingredienser. Det her er en rigtig nem lille dessert som ingen tid tager at lave og som smager af jul og hygge, og vi må godt tage julen lidt på forskud
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen medkanelen. Rul dem i kanelsukkeretog tryk æblerne let ned i dejen
disse muffins som dessertmed en klat vanilieis og hakkede mandler. skole eller arbejde og de er lækre til både kaffen eller som dessert efter en lækker middag
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æblerog marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Kom æblerne på en varm pande sammen med sukker, kanelog vaniljesukker, varm det op og tilsæt smør. Et godt æble er godt afbalanceret med det søde og det syrlige, det må jeg sige de her æbler er, men mit favorit æblesort er stadig rød aroma