i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. l. y. k. d. s. m. g. a. f. å. b. u. r. n. o. h. v. 7. q. J. ø. j. p. ,. M. ". H. æ. c. (. ). K. 3. 0. 1. 5. S. -
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfastfad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Hvis du steger din bacon på en stegepande, smager det skønt enten at pensle det ovnfastefad med det overskydende fedt eller ganske enkelt tilsætte det i æggemassen – men det er selvsagt ikke den sundeste ting at gøre, men det smager som nævnt lækkert
Læg dem i et ovnfastfad, der har et låg (ellers kan man bruge sølvpapir), bland dem med lidtolivenolie, drys med enebær, salt og peber og stik laurbærblade ned imellem løgene
Læg mørbraden på en rist over et ovnfastfad af passende størrelse. lidt vand ifadet. Mørbrad iovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter tilside. Krydr koteletterne med salt og peber, kom nu smør på panden og steg koteletterne et halvt til et helt minutstid på begge sider