Derfor blev fire fadkoteletter spicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang ris dertil. Kom det herefter påpanden og steg et par minutter, hvorefter der krydres med salt og peber
Fadkoteletterne i de danske supermarkeder, som de endda kalder wienerschnitzler, er alt for lille. Har du været en tur i bil gennem Tyskland, så har du sikkert sat tænderne i en Jägerschnitzel på en af tysklands rastepladser
Steg bacon på en pande. Fordelen ved at lave en ret som koteletter i fad er, at man kan variere opskriften alt efter, hvad man har i køleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Imens varmer du panden op på middel varme med hvidløgsolien på. Er der en svær eller fedtkant på koteletterne, skæres denne af inden du banker dem så flade du kan
2 fadkoteletter, skåret i tern. Opvarm en wok eller en gryde, "Brænd" karryen af ( dette gøres på en varm pande uden fedtstof, hold den i bevægelse i 1-2 minutter, til det begynder at dufte at karry) tilsæt olie og rør det sammen med karryen til dette er opsuget heri. 2 fadkoteletter, skåret i tern