Farsbrød med hvidløg opskrifter

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Amerikansk farsbrød med ost og bacon

Hak løg og hvidløg fint – jeg brugte minihakkeren. Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrødmed ost og bacon

Klassisk farsbrød

man skal lave et rektangel farsbrødmed flad top. Rør fars, løg, hvidløg, æg bouillon og salt/peber sammen
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Bland fetaost med presset hvidløg. Græsk farsbrød – Det er så skønt medfarsbrød – du kan komme hvad som helst i det … næsten … og det smager stadig godt
Farsbrød

Farsbrød

Amerikansk farsbrødmed bacon og oksekød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
Græsk farsbrød

Græsk farsbrød

Evt lidt rodfrugter i grove stykker hvis der lige er et par rester i kølekabet, så lad dem ryge med ved siden af kartoflerne også
Spicy farsbrød

Spicy farsbrød

Løg og hvidløg hakkes fint og kommes på panden og steges sammen med resten af oreganoen. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
Farsbrød med linser og cashewnødder

Farsbrød med linser og cashewnødder

Tilsæt også presset hvidløg. Dette farsbrød smager rigtig godt, og har du endnu ikke besluttet, hvad du skal spise til jul, kan du jo overveje at lade det være midtpunktet i en dyrevenlig julemiddag
Græsk farsbrød med panchetta

Græsk farsbrød med panchetta

Smør et ovnfast fad med smør og form farsen til et aflangt farsbrød. I midten af farsbrødet lægges smuldret feta

Saftigt farsbrød med porre og sprød bacon.

Pil hvidløget og hak det fint eller brug et rivejern eller hvidløgspresser. Kom det i skålen sammen med hakket svinekød, feta, æg, peber, timian og hvedemel (eller Husk hvis farsbrøddet skal være low carb)
Madplan og kødboller der blev til farsbrød

Madplan og kødboller der blev til farsbrød

Kørte en omgang kyllingefars med et æg, salt, cayennepeber og en god omgang hvidløg. Det blev lagt i et fad med en pastasauce, lidt revet ost og romanesco blomkål

Paleo forloren hare med baconflet, fennikel og æble

farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. krydderier, løg og hvidløg tilsættes og en lille portion steges af for at smage på farsen – smag til efter behag
Karrykål

Karrykål

Skær stokken fra – den kan bruges i supper eller hakkes og bruges i frikadeller eller farsbrød. med en skive brød til
LCHF-kyllingefarsbrød

LCHF-kyllingefarsbrød

Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv