De rensede grønsager – en passende mængde af gulerødder, selleri, kartofler, rødbeder skåret i størrelse som pommes frites – lægges på bagepapir i en bradepande, smøres med lidt olie og sættes i nederste del af ovnen samtidig med farsbrødet
Bland rasp, kød, halvdelen af oreganoen, æg, feta, salt og peber sammen til et farsbrød. Når gulerødderne er færdige laves der en lille rede i midten af fadet med plads til farsbrødet
Kylling møder farsbrød og sød musik opstår. Kylling møder farsbrød og sød musik opstår. Udgangspunktet for denne opskrift er langt hen ad vejen dette italienske farsbrød
Det er såmænd ikke, fordi de smager så meget anderledes end et farsbrød med de samme ingredienser – men – det bliver altså kønne at se på, og det er da sjovt at lege lidt med faconen på maden, ikke
Det er en lidt sjovere måde at lave farsbrød på. Æbler passer især så godt til svinekød, og med valnødder og et par af årets ‘små’ salvieblade (salvien kan rigtig godt lide det nye højbed med stabilgrus i bunden…) bliver det endnu bedre
Der er mange takes på farsbrød, men det tog mig selv nogle år at blive tilfreds med dem jeg lavede. Gør du det rigtigt klæber baconen fast til farsbrødet og sidder pænt fast under stegning
et lækkert farsbrød. Vores tilbehør til farsbrødet var bagt rødbedesalat. 500 g hakket svinekød. Bag farsbrødet ved 180 grader i 50 minutter. 500 g hakket svinekød