Det blev lagt i et fad med en pastasauce, lidt revetost og romanesco blomkål. Jeg spiste det med en salat, hytteost og knækbrødVar jo også lidt et smut i fitness
Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert og tagget farsbrød, hakket oksekød, Opskrifter. Her er opskriften på en farsrulle, hvor smagen er inspireret af Italien – af pizza-Italien mere end klassisk-Italien – med tomat, løg, oregano og ost
Fordel tomaterne i et ovnfast fad og læg farsbrødene på en rist ovenpå fadet. Skær løgene i kvarte og kom dem i en foodprocessor sammen med krydderier, kød, æg, brød i mindre stykker og revetost
Jeg er stor tilhænger af farsbrød, man kan variere det i det uendelige og bruge hvad man har, og det passer sig selv i ovnen, mens man kan lave alt muligt andet
Herefter rører du et æg og ost i. I aften har vi fået et godt "gammeldags" farsbrød. Jeg valgte at lave den med æble, sennep, forårsløg og med min yndlings ketchup fra Aarstiderne
Jeg tog lidt udgangspunkt i farsbrødet forleden, det havde sådan en god smag. )Ostefrikadeller. 1 kg hk kalv og flæsk, 3 tsk groft salt, friskkværnet peber, 3 æg, 11/2 dl fløde, 1 revet løg, 200 g revet (Emmentaler)ost. 1 revet løg