Retten er ideel som en flot festlig forret ved et middagsselskab, let hovedret med en flaske god hvidvin eller hvis man trænger til et lille ekstra pift i hverdagen
Efter vi havde spist carpaccio til forret og oksemørbrad til hovedret var det tid til min dessert. Vi fik gæster i går, og det var mig, der stod for velkomstdrinken, men da jeg ikke er ret vild med en alt for gennemtrængende smag af alkohol blev det til en lidt tøset udgave af slagsen
Her har jeg portionsanrettet dem alle, da jeg synes det er lidt mere festligt, men det kan også sagtens laves i store forme/skåle og serveres "fra fad"
Så jeg valgte, at lave tre retter mad(noget vi aldrig gør men det skulle jo være festligt). Hovedret bestod af grønsags lasagne, for der må nemlig selv kødspiseren i huset sige, at det smager godt
En munter og mindeværdig aften både hvad festlige indslag og maden angår. Til hovedretten skulle vi så endelig have lidt gryder igang til saucen og peperonata´en
1. Karry, løgterninger og knust svitses i olie og 1 spsk vand for at det ikke skal brænde på. 2. Hvidvin, bouillon, flået tomat og ferskenjuice tilsættes