Kog nudler og si vandet fra i en sigte. 400 g fiskefars af torsk og laks. Form frikadeller af laksefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i 5-6 min
Sigt vandet fra makaronien og vend med den grove pesto. 400 g fiskefars af torsk og laks. Strø salt på rødspættefileterne og spred dem ud på en bageplade belagt med bagepapir, der forinden er smurt med olie
Form store frikadeller af fiskefarsen og steg dem i lidt fedtstof ved middelvarme i ca. Rør creme fraiche sammen med paprika, citronsaft, hakket purløg og salt
Rør fiskefarsen sammen med karry og finthakket purløg. 400 g finthakket fiskefars. Form mini frikadeller med 2 store teskeer og steg dem i neutralt fedtstof ved middelvarme på en stegepande
Sigt vandet fra og hæld perlespelten tilbage i gryden, mens den stadig damper, og tilsæt fløde. Træk gryden fra blusset og tilsæt sennep, presset hvidløg, tomater i kvarte og chili i tynde ringe