I dag blev den brugt som remouladesovs tilfiskefarsifad med ovnbagte grønsager. En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk
Æggehvidernepiskesstive og vendes ifiskefarsen. Når grøden er færdigtilsættes smørret og parmesanen og grøden hældes i en form/fad beklædt med bagepapir
Fiskekrebinetter med søgræssalat Man kan købe mange forskellige slags fiskefars – man kan selvfølgelig også lave den selv eller bede fiskehandleren gøre det,
Fiskekrebinetter med søgræssalat Man kan købe mange forskellige slags fiskefars – man kan selvfølgelig også lave den selv eller bede fiskehandleren gøre det,
Hæld grøntsagerne i et ovnfast fad (UDEN POSE) med bagepapiri bunden (det letter rengøringen. Ja okay, det er det jo egentligikke – men det er hammerlækre fiskedunser med ‘pommesfrites’ og dertilchili-aioli