Jeg bruger en opskrift jeg har fået af min mor – og ja, den indeholder faktisk en del råd som efter sigende skulle være det der gør sværen perfekt sprød
En af julens absolutte klassikere er flæskestegmedsprødsvær. Uden den sprødesvær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværensprød og kødet saftigt
S. u. n. d. a. y. R. o. s. t. e. r. g. m. l. k. /. i. D. b. v. ø. ,. å. p. f. h. j. -. æ. V. E. J. B. é. O. (. ). 1. 5. 6. c. G. F. +. x. P. I. T. '. 4. 0. 2. H
Da jeg var barn, var det en tradition, at man sluttede juleaften af med en rugbrødsmad med den lækre flæskesteg, der var tilovers fra aftenens festmåltid
Rids sværenmed en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det. Stil stegen i den forvarmede ovn, og hæld vandet i bradepanden