En hurtig og nem opskrift på flutes eller boller med solsikkekerner. Men er det et hvidt almindeligt flute du søger, så nøjes gerne med hvedemelet, det bliver rigtig lækkert
De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Det er altid rart at have nogle gode madbrød eller flutes i fryseren til at suplere et måltid med. Kærnemælken lunes og gæren opløses heri sammen med sukkeret
Normalt er flutes lavet af hvidt mel, men hvis man ønsker et mere groft udtryk og smag, kan man bytte halvdelen af melet ud med groft hvedemel, eller måske grahamsmel
Men herhjemme er de et godt alternativ til eksempelvis franskbrød, flutes, morgenbrød osv. Jeg tager aldrig tid, bruger metoden med, at tage en bolle ud og banke på undersiden, hvis lyden er "hult" så er de færdige
Kan også bages som flutes. Også super gode med revet skinke og revet ost (til fx. Brug kun hvedemel som i opskriften, eller erstat 450 gr af hvedemelet medgrahamsmel, havregryn eller hvad køkkenskuffen ellers byder på. Her bruges de som morgenbrød i weekenden, som mellemmåltid i skolen, som en haps når sulten melder sig midt på eftermiddagen (pensles med lidt vand og 15 sek