Skær løg, peberfrugt, tomat og hvidløg i tynde skiver og fordel det på bøfferne. hakket oksekød1 løg1 peberfrugt/snackpeber1 tomat1 hvidløgSalt og peberStaniol1 kg kartofler2 gulerødderSalt, peber og timianOlieForm 4 bøffer af kødet og kom dem på hvert sit stykke staniol og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i cirka 45 minutter og bøfferne i cirka 20 minutter
3/4 kg hakket oksekød4 zittauerløgMelGrønsagsbouillonKulør8 tomaterEn stor god håndfuld frisk basilikum1 stor pose mozarella ostOlivenolieBalsamicoSalt og peber1) Form det hakkede oksekød til 4 store bøffer, og steg dem på panden i ca. 3-4 minutter på hver side (afhængig af, hvor gennemstegt du ønsker bøfferne)2) Tag bøfferne af panden og læg dem under folie på en tallerken, mens du steger løgene
I aften var jeg kommet til at love bøf i folie, så det blev det. )Fyldet ved bøfferne blev tomatskiver toppet med en champignon blanding, bestående af ristede hvide champignons i kvarter, tilsat et skvæt fløde og et par spsk flødeost med hvidløg og urter