Rispapir. Forårsruller. For at gøre rispapiret blødt skal det hurtigt dyppes i varmt vand. Når alle forårsrullerne er lavet, lægges de ud på en bageplade med bagepapir
Rispapir. Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Hvis du ikke tåler gluten, kan du bruge rispapir og bruge fyldet til friske forårsruller. Forårsruller med hvidkål, porrer eller forårsløg (afhængig af sæson) og sojagranulat
Vi havde købt noget rispapir og som fyld havde vi valgt at stege lidt kylling som var blevet vendt i teriyaki og nogle rejer der var marineret i lidt chili, hvidløg og citron
Alle kan sidde om bordet, opbløde et rispapir, fylde og rulle og dyppe dem i en lækker dip. Når jeg får gæster, så er det ofte friske forårsruller, der kommer på bordet
Vi gik forbi en kinesisk restaurant i dag, og da vi duftede til den lækre mad, blev vi enige om at vi selv ville lave nogle lækre og SUNDE forårsruller
Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
rispapir (den slags der bliver blødt når det "vandes"). Det er vietnamesiske forårsruller med rissalat, og kom egentlig af, at jeg til tider kan synes at 'freestyle-vietnamesiske-forårsruller' kan smage en anelse gustent
Kom et stykke rispapir i vandet ad gangen. Disse veganske forårsruller smager herligt. Når rispapiret i vandet er blevet blødt og medgøreligt tages det op og lægges på en tallerken
Både risnudler og rispapir kan købes billigt i asiatiske butikker. Vietnamesiske forårsruller kan fyldes med stort set alle slags grøntsager, og de smager godt både når de er rå og når de er stegt på panden i en smule olie
Rispapir. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
rispapir (jeg har brugt runde). Disse lækre forårsruller vil jeg anbefale jer at prøve. Læg et enkelt rispapir på tallerkenen ad gangen og lad det blive blødt ved at ligge ca