Servér som en forret eller sammen med en god grøn salat til hovedret. Jeg er helt vild medkantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok min yndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe
Denne lille forretmed rødder hentet fra jordens dyb og bragt til ære og værdighed på Michelinrestauranten Den røde Cottage, er bevis på, hvordan enkle rodfrugter kan blive til en stjerneret
Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, med lidt grønt til
Her er en lille forret, hvor jeg har sat dem sammen med citronoptimeret gedeost og hestebønner (evt. Det er en lille hapser, der kan bruges som forret – og hvis bønnerne udelades, kan den lille bid også serveres som dessert
blomster til forret. Har du squash i haven, går blomsterne til, hvis du ikke spiser dem – og kan du finde kantareller i skoven, ja voilá, så er retten næsten en foræring
De er ikke blot smukke at se på, de er også fine og dekorative som en lille forret, og da kantarellerne er på toppen, er det oplagt at vælge dem til fyldet
FORRET. Kartoffel-/porresuppe med hvidvinsdampede torsk og baconkrymmel + hjemmebagt brød. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace
Vi fik gratinerede kammuligner til forret. Oksemørbrad med grøn salat, bønnesalat, bagte grøntsager med feta, kartoffelroulade og svampesauce medkantareller, bøgehatte og fløjlsfod til hovedret