Forret med kantareller opskrifter

VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

VALNØDDECROSTINI MED KANTARELLER

Servér som en forret eller sammen med en god grøn salat til hovedret. Jeg er helt vild medkantareller og ristet af på panden med en smule hvidløg og fløde som her, er nok min yndlingsspise, når det kommer til de smagfulde svampe
Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Efter denne lækre forret kom hovedretten bestående af
Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Cannelloni med Ricotta og Basilikum

Den kan serveres både som forret og som hovedret, men her er opskriften beregnet som en hovedret. kantareller eller Karljohan)
flødestuvede champignoner – På ristet brød

flødestuvede champignoner – På ristet brød

Det er nok mest oplagt, at bruge flødestuvede champignoner som forret. Hvis man ikke er så stortspisende, kan man måske godt nøjes med det som hovedret, med lidt grønt til

ugens menu uge 37 2014 – Baltikum møder Provence

Her er en lille forret, hvor jeg har sat dem sammen med citronoptimeret gedeost og hestebønner (evt. Det er en lille hapser, der kan bruges som forret – og hvis bønnerne udelades, kan den lille bid også serveres som dessert

squashblomster m svampe og nødder

De er ikke blot smukke at se på, de er også fine og dekorative som en lille forret, og da kantarellerne er på toppen, er det oplagt at vælge dem til fyldet
Flødestuvede kantareller

Flødestuvede kantareller

Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan

Salat med sensommer og solskin

Spis den som forret, hovedret, frokost eller madpakke. Kantareller står som tidligere nævnt mine smagsløg meget nær
Godt nytår!

Godt nytår!

Vi fik gratinerede kammuligner til forret. Oksemørbrad med grøn salat, bønnesalat, bagte grøntsager med feta, kartoffelroulade og svampesauce medkantareller, bøgehatte og fløjlsfod til hovedret
Vagtler i bacon

Vagtler i bacon

Man bliver ikke mæt af sådan en lille pipfugl, så enten serveres den som forret eller som hovedret med et rustikt tilbehør, som fx kartoffelmos

Nedslag...

Når forretten ser sådan ud. ), garneret medkantareller, almindelige svampe og rodfrugter snasket ind i noget lækkert-smagende stegesky