Efter jeg havde været hjemme hos en veninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
Og så idag, hvor min oprindelige forrets-idé gik i vasken, poppede krabbekødet op i mit indre. En lækker, varm forret – der også kunne spises til frokost
Jeg brugte denne til forret til aften med hjemmebagte kiks, dog blev kiksne lavet uden rosmarin. Den smagte rigtig godt - tro også den kan laves med hakkede rejer
Forretten var en krabbesuppe med revet kylling, asparges, koriander og frisk peber. Både forret og dessert smagte fint, men det var de sprøde klassikere og oksesalaten, der virkelig gjorde oplevelsen god
Forret. salatblade,hakket dild, estragon eller purløg, citronbådeTil denne ret skal anvendes de store amerikanske rejer, I stedet kan anvendes langusterhaler, jomfruhummerhaler, frossent krabbekød eller nordsørejerLøgene pilles, skæres i mindre stykker og blandes i en kasserolle med hakket persiIle, ituskåren persillerod, hakket hvidløg, ituskåren peberfrugt, salt, peber, laurbærblad og olie