Det er jo blevet sådan at vi som forbrugere, har lært af dem som producere og sælger os fødevare, og af dem som sælger frysere, at det er godt at købe store portioner, at have is i vores fryser, at bruge frosne grøntsager og frugter, – at en fryser er nødvendig i den private husholdning – i sådan en grad at, at jeg vil påstå at alle private husholdninger har såkaldte ”fryseposer” eller fryseegnet plastikbokse
Fryseegnet. Hovedret. Print This Post. Julen er ved at være ovre, og vi skal til at vænne os af med den fede mad, så her sidst på julen laver vi en portion æbleflæsk
Fryseegnet. Hovedret. Print This Post. Skinke er jo altid lækkert. Denne er kogt først – fordi vi skulle bruge suppen til sovsen – hvorefter den er blevet sennepsglaseret og færdigstegt i ovnen
Fryseegnet. Hovedret. Print This Post. Denne lasagne med kartofler er lagt sammen med kartofler i stedet for med pasta, men ellers er den inspireret af en ganske almindelige lasagne
Fryseegnet. Hovedret. Print This Post. Nej, det er ikke en and… eller… jo det er det. Andebryst. Husk, det må gerne være rosastegt, hvis du/I kan lide det
Fryseegnet. Hovedret. Print This Post. Man kan naturligvis også lave sin helt egen hjemmelavede rødvinssauce til dette lækre andebryst, men vi har her valgt at købe en færdiglavet
Fryseegnet. Hovedret. Mørbradgryde. Print This Post. Nemt og hurtigt lavet. Udelad evt. cashewnødder, hvis der skal spares ekstra på fedtenergiprocenten
Fryseegnet. Hovedret. Kyllingefrikadeller med Fattigmandsflødekartofler. Print This Post. Vi kalder disse kartofler i fad for Fattigmandsflødekartofler
Fryseegnet. Hovedret. Gratineret løgsuppe. Print This Post. Den er rygende varm, når den kommer ud af ovnen, så den kan sagtens tåle at stå lidt og “vente på gæsterne”