Grøn gazpacho opskrift opskrifter

grøn gazpacho m. grillet majs

grøn gazpacho m. grillet majs

grøngazpacho m. Skær grøntsagerne i terninger. Kom grøntsager, brød, løg, basilikum og bouillon i blenderen og blend suppen til den er ensartet
Gazpacho med Ristede Kikærter

Gazpacho med Ristede Kikærter

Top med små grøntsagstern og kikærter og server med brød. Gazpacho er en klassisk kold italiensk suppe, som er virkelig lækker på en lun sommerdag
Gazpacho – Kold tomatsuppe

Gazpacho – Kold tomatsuppe

11/4 agurk, skåret i små fine tern, dild eller andre krydderurterFjern den grønne del af tomaten hvor stilken har siddet
Gazpacho med ristede mandler

Gazpacho med ristede mandler

Frisk krydderurter fx bredbladet persille, basilikum, grøn og kørvel . Smag gazpacho til med salt og peber, hvidvin og eddike
Tapas

Tapas

Lidt frisk grønt – her er brugt rucolasalat. Den femte ret – den i glasset – du kan se på billedet, er gazpacho
Farvel til kedelige madpakker

Farvel til kedelige madpakker

De skal indeholde protein, fedt og grønt. Som inspiration har jeg fundet en gazpacho tomatsuppe (som spises kold), en hytteost, en pære og en chokoladeproteinbar
Græskarsuppe med persilleskyr

Græskarsuppe med persilleskyr

Mine suppe-opskrifter indeholde ofte en form for grøntsagstopping, som giver struktur i suppen, så man også skal tygge på maden
Madplan: Sommermad

Madplan: Sommermad

Jeg elsker også gazpacho om sommeren. Men en madplan kan vi altid klare, og denne gang med nemme, lette og sommerlige opskrifter, der er til at (overskue at) gå til på en sommerdag
Alt du skal vide om tomater

Alt du skal vide om tomater

Vi spiser dem (næsten) allesammen, de røde vidundere, og det er faktisk den mest købte grøntsag i Danmark
Gazpacho

Gazpacho

Og servér både croutonerne og grøntsagerne i små skåle sammen med suppen. Denne opskrift, er helt klassisk
Gazpacho

Gazpacho

Senere tilsatte bønderne grønsager for at gøre retten mere nærende, og under markarbejdet spiste man gazpacho for at slukke tørsten og forsyne kroppen med salt og vitaminer i den brændende hede
Opdatering: Hurtig og nem tomatsuppe

Opdatering: Hurtig og nem tomatsuppe

Du kan godt skolde, fjerne skindet og det grønne hvor stilken har siddet. Den smager super godt kold, som en gazpacho, som er en kold suppe man kan lave af lige det man har