E. g. e. n. t. l. i. v. a. r. d. s. m. b. o. c. k. M. y. j. ,. u. f. å. D. h. p. H. æ. I. B. 4. 2. 0. 1. J. ø. G. –. (. ). 5. 7. -. 3. F. T. Æ. L. R. x. S. P
I dejen til disse snegle er der tilsat grovmel, så de mætter mere og får mere bid. Sneglene er smurt med pesto og fyldt med grofthakkede soltørrede tomater og godt med revet ost, men du kan sagtens trække fra eller putte på, hvad du har lyst til eller har i køleskabet
(Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle. Pizzasnegle. (Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både til pølsehorn og pizzasnegle
Læg sneglene på et stykke bagepapir og tryk dem let. Lad pizzasneglene efterhæve i ca. Træk bagepapiret over på den varme plade og bag sneglene midt i ovnen
Grovenutellasnegle. Jeg er kæmpemæssig fan af kanelsnegle, og det er det første jeg tænker på når du siger bagermad, altså lige efter tebirkes, hvis jeg skal være sådan helt ærlig
Og det er endda bare i grove træk, hvad der er sket. Den har det med at forsvinde mellem hænderne på én det ene øjeblik, og snegle sig af sted det næste
Jeg havde noget gær og æble der skulle bruges, og derfor blev det disse grovekanelsnegle. -) Dog vil de aldrig slå de "rigtige" kanelsnegle i mit hoved