hakketoksekød. revet cheddar. hakketoksekød. revet cheddar. Opskriften på kødbollerne er fra en kollega og i original opskriften skal der næsten dobbelt så meget cheddar i, men jeg synes de 100-120 g
Drys med finthakket persille eller koriander inden servering. Revet cheddar, mozarella eller parmesan. 6 Ingredienser 500 g hakketoksekød. 1 stort finthakket løg. 1 stort finthakket løg
De tørre franskbrødsskiver kom også en tur i minihakkeren og blev helt fint hakket. 1 stort løg, fint hakket. 3 fed hvidløg, fint hakket. 1 pose revet ost, fx Cheddar. Bland oksekød, løg, brødkrummer, æg, barbecuesovs, mel, salt, peber og 1/3 af osten sammen. 1 stort løg, fint hakket. 3 fed hvidløg, fint hakket
Her tilsatte jeg blot hakketoksekød til løgene og kom lidt af tomatsaucen i fra svampefyldet. I et ovnfast fad lægges lagvist svampetomatsauce, hytteost, revet cheddar og de skivede søde kartofler slut af med hytteost og ost