Havregrød med vindruer opskrifter

HAVRE - GRYN - FRUGT

HAVRE - GRYN - FRUGT

Havregrød, lyder umiddelbart som en kedelig start på dagen. Fordel derefter den tørrede frugt, samt vindruer og slut af med at hælde en smule sirup over samt lidt mandelsplitter
Havregrød med vindruer

Havregrød med vindruer

Rosiner smager godt på havregrød - så hvorfor ikke vindruer. Der er virkelig ingen ben i havregrød. og dagens morgenfrugt blev vindruer - det er ikke sidste gang, jeg har brugt den sammensætning
Opskrifter 200-300 Kcal

Opskrifter 200-300 Kcal

Havregrød m. Varm igennem og server med lidt grønt på toppen og evt. Skær banan i små mundrette stykker og halvere vindruerne og drys oven på skyr

Morgengrød #1

Jeg har tidligere spist på Cafe Stiften, som er nabo til Aarhus Hovedbanegård, hvor de serverer havregrød akkompagneret af blåbær til morgenmad
Oatmeal Variations #2

Oatmeal Variations #2

vanilje-havregrød fyldt med solskerner, toppet med en halv nektarin og en smule kokosmelhavregrødmed rosiner, toppet med banan og lidt akacie honninghavregrød toppet med varme æbler, en smule honning og et drys kanelkokos/mynte/vanilje-havregrød toppet med ananas og frisk myntevanilje-havregrød toppet med nektarin og blommehavregrød toppet med vanilje-skyr og varme hindbær og nektarinerhindbær-havregrød toppet med skyr rørt med hindbær og hakkede mandlerpebermynte-havregrødmed kokos, toppet med banan, nektarin og cantaloup melonhavregrødmed mandler, toppet med nyplukkede brombær og akaciehonningkanel/kardemomme/ingefær/vanilje-havregrødmed æble, hasselnødder, mandler og kokos, toppet medvaniljeskyrhavregrød toppet med frisk abrikos og tørret abrikoshavregrød toppet med et drys kakao, banan og peanutbutter/kakao-sauceAll Bran-havregrød toppet med kirsebærspicy chai-havregrød toppet medæblekompothavregrød toppet med abrikos, blomme, vindruer, kirsebær, brombær og ribs samt en smule akaciehonningJeg spiser stadig ufattelig meget havregrød, og da mit forrige indlæg medhavregrøds-opskrifter fik god respons, tænkte jeg, at I kunne få et indlæg mere med morgengrøds-inspiration