Havregrød, lyder umiddelbart som en kedelig start på dagen. Fordel derefter den tørrede frugt, samt vindruer og slut af med at hælde en smule sirup over samt lidt mandelsplitter
Rosiner smager godt på havregrød - så hvorfor ikke vindruer. Der er virkelig ingen ben i havregrød. og dagens morgenfrugt blev vindruer - det er ikke sidste gang, jeg har brugt den sammensætning
vanilje-havregrød fyldt med solskerner, toppet med en halv nektarin og en smule kokosmelhavregrødmed rosiner, toppet med banan og lidt akacie honninghavregrød toppet med varme æbler, en smule honning og et drys kanelkokos/mynte/vanilje-havregrød toppet med ananas og frisk myntevanilje-havregrød toppet med nektarin og blommehavregrød toppet med vanilje-skyr og varme hindbær og nektarinerhindbær-havregrød toppet med skyr rørt med hindbær og hakkede mandlerpebermynte-havregrødmed kokos, toppet med banan, nektarin og cantaloup melonhavregrødmed mandler, toppet med nyplukkede brombær og akaciehonningkanel/kardemomme/ingefær/vanilje-havregrødmed æble, hasselnødder, mandler og kokos, toppet medvaniljeskyrhavregrød toppet med frisk abrikos og tørret abrikoshavregrød toppet med et drys kakao, banan og peanutbutter/kakao-sauceAll Bran-havregrød toppet med kirsebærspicy chai-havregrød toppet medæblekompothavregrød toppet med abrikos, blomme, vindruer, kirsebær, brombær og ribs samt en smule akaciehonningJeg spiser stadig ufattelig meget havregrød, og da mit forrige indlæg medhavregrøds-opskrifter fik god respons, tænkte jeg, at I kunne få et indlæg mere med morgengrøds-inspiration