4 dl glutenfri havregryn (kan udskiftes med andre glutenfri flager – fx hirseflager eller boghvedeflager). Madgudinden/Karina Villumsen Ingredienser 4 dl glutenfri havregryn (kan udskiftes med andre glutenfri flager - fx hirseflager eller boghvedeflager) 1 ½ dl kokosflager eller groft kokosmel ½ dl hakkede pistacienødder^ (eller solsikkekerner, græskarkerner eller andre nødder) ½ dl hakkede mandler^ (eller solsikkekerner, græskarkerner eller andre nødder) ½ dl chiafrø ½ dl kakaonibs 6-8 spsk
1 dl hirseflager. 1 dl hirseflager. Nu synes jeg, at det er på tide, at I får opskriften på det her super lækre, saftige, sprøde og mit absolut yndlingsrugbrød
50 g ris- eller hirseflager**. Giver 6-8 boller Ingredienser 100 g teffmel* 50 g ris- eller hirseflager** 50 g fuldkornsrismel 60 g hirsefrø, quinoafrø eller birkes*** Ca
50 g hirseflager. Disse små, lækre, kaloriefrie bomber er simpelthen bare så helt fantastisk gode. Jeg har lidt svært ved at skjule min glæde omkring disse chiatrøfler, som du nok kan fornemme, men hold nu op de smager godt
Aurion, Lev vel eller Urtekram), hirseflager, risflager, boghvedeflager,. Der er så mange der. spørger, hvad man kan spise til morgenmad, når man hverken kan tåle
Hirseflager afgiver en del slim og er egnede til at holde sammen på fars. hirseflager. Æggeerstatninger har ingen særlig næringsværdi i sammenligning med almindelige æg