Opskrift på hjemmelavetkondenseretmælk. Hvis den hjemmelavede, kondenserede mælk, skal bruges til hjemmelavet karamelpålæg eller karamelliseret mælk/dulce de leche, har konsistensen på den kondenserede mælk også indflydelse, på konsistensen af den færdige karamel
Og en dåse, eller en portion, hjemmelavetkondenseretmælk. Dog med pære, som en, måske lidt, utraditionel ingrediens, og lige med et ekstra luksuriøst twist, i form af kondenseretmælk
Bland kokosmel med kondenseretmælk og form små chokoladebarer i passende størrelser. Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade
Kom sødet kondenserede mælk, rørsukker, smør, glukosesirup og vanillesukker i en lille gryde. Smelt mælkechokoladen i mikroovnen før karamellen er stivnet (husk at røre i chokoladen indimellem så den ikke brænder på)
1 kondenseretmælk. Hvis du bruger kondenseretmælk, skal du tage etiketten af og kom dåsen i en gryde med vand, og lade det simre i 4 timer. 1 kondenseretmælk
Det som virkelig tiltalte mig ved denne opskrift var, at ingredienserne var noget som kunne findes i et hvert supermarked, og at man ikke nødvendigvis skal ud og have fat i kondenseretmælk
Der findes forskellige måder at lave karameller på – jeg har valgt at lave dem med kondenseretmælk. Hjemmelavet karameller er lækre og slet ikke så svære at lave, som man måske lige umiddelbart forestiller sig