Hovedret i ovn opskrifter

Porre-pasta ret i ovnen

Porre-pasta ret i ovnen

The post Porre-pasta ret iovnen appeared first on sunderehverdag blog. Min mor er aldrigitvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme
Chokolade muffins

Chokolade muffins

Ærtesuppe til forret, flæskestegssandwichtilhovedret – det er da alternativt – og chokolade muffins med istil dessert
spidskålsruller med flødedip

spidskålsruller med flødedip

Vil du bruge dem som hovedret, så læg rullerne i et lavt ovnfast fad og hæld lidtgrøntsagsbouilloni fadet
muffins m squash og gulerod

muffins m squash og gulerod

Men de kan også erstatte en frikadelle eller en postej i en hovedret. Vi kender mest muffins som en slags “kage” – eller i al fald noget med sukker i
Quesadillas m. laks og ost

Quesadillas m. laks og ost

Ideeltil frokost, forret, hovedret og evt. madpakken, hvis man da har adgang til en microovn. Quesadillas m

Marrokansk tagine med oksekød

Vi har virkelig længe gerne ville prøve kræfter med det marrokanske køkken – faktisksidenvi var til et bryllup hos gode venner forrig sensommer, der serverede hjemmelavede marrokanske simrerettertilhovedret
Lammekølle med ingefær

Lammekølle med ingefær

Har siddet udenfor og nydt solen for første gang i år. Der er virkelig forår i luften med fulgekvidder, blomstrende krokus, vintergækker og erantis overalt
Butterdejspakker med svampe og grønkål

Butterdejspakker med svampe og grønkål

De er fyldige og mætter godt, og de egner sig derfor fint som hovedreti en julemiddag. Sluk ovnen og lad tomaterne være iovnen natten over eller hele dagen (afhængig af hvornår man starter)
Focaccia med rosmarin

Focaccia med rosmarin

Opskrift på et lækkert brød som kan bruges som tilbehørtilhovedretten eller som en lille snack inden maden kommer på bordet
Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Gratinerede artiskokker – carciofi gratinati

Den kan bruges enten som forret eller tilbehørtil kød eller fisk – men fordi de smager så godt, kunne jeg egentlig sagtens spise en stor portiongratineredeartiskokker som en hovedret
Fyldte portobellosvampe med spinat, feta og persille

Fyldte portobellosvampe med spinat, feta og persille

Portobellosvampene kan både bruges som en lækker forret eller som hovedret sammen med en god salat. Pensl svampene på ydersiden med olivenolie og læg dem med bunden nedad i et ovnfast fad eventuelt med en rist under, så væsken kan dryppe fra
Grillspyd  og ovnbagt ratatouille

Grillspyd og ovnbagt ratatouille

Det perfekte kittil en middagi det grønne. Drys salt over og tilsæthonning. Rør vandet i. Rør til gæren er opløst