Gode hverdagsbollermedkerner og frø. solsikkekerner. græskarkerner. Kerner og frø tilsættes. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g græskarkerner. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
med lidt mælk eller sammenpisket æg. Stil bollerne til hævning under et viskestykke. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding). Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding)
Glutenfrie, hurtige, super lækre boller. Hvis man ønsker lidt mere bid i bollerne, kan man tilføje kerner eller revet gulerod – kun fantasien sætter grænser Ingredients
Når jeg former bollen med en spiseske sørger jeg for at kernerne kommer under bollen. Jeg afprøver altid forskelligt mel, frø eller kerner for at finde den perfekte opskrift og for at afprøve nye sunde sager
Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød medkerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Disse glutenfri havrestykker medkerner er absolut de bedste boller jeg har bagt og smagt. Jeg foretrækker at lave boller på denne måde for intet er næsten lettere end at hente en god bolledej i køleskabet og lige forme nogle boller, ind i ovnen med dem, mens man lige går i bad eller tager en kop kaffe mere i sengen ♥
Drys eventuelt medkerner, havre eller mel, hvis du ønsker et mere rustikt look. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje