Hurtige boller med kerner opskrifter

Hurtige og nemme boller

Hurtige og nemme boller

Gode hverdagsbollermedkerner og frø. solsikkekerner. græskarkerner. Kerner og frø tilsættes. Form 10-11 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve mens ovnen varmer op til 200 grader. 10-11 boller
Hurtige glutenfrie boller

Hurtige glutenfrie boller

Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang. Nogle gange med bedre resultater end andre
Boller med spinat og kerner

Boller med spinat og kerner

Den her gang blev det til en endnu sundere version, fyldt med spinat og fuldkornsmel De blev virkelig gode og er faktisk ret hurtige at lave
Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Lyn hurtige mandagmorgen boller (laktosefri)

Tilsæt kerner, havregryn, fuldkorns speltmel og -grahamsmel rør det sammen til en ensartet masse. Brug 2 skeer til at få den på bradepanden i den størrelse man ønsker, pensel med et æg og drys solsikkekerner på dem. 9 boller. 50g græskarkerner. 100g kerner eller nødder også af fritvalg eller hvad man lige har i skabene
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Det har taget lidt tid at finde det rigtige tidspunkt (hvor der også var plads på holdet), men i starten af denne måned var jeg afsted sammen med to veninder på bagekursus vol I
Hurtige grovboller

Hurtige grovboller

med lidt mælk eller sammenpisket æg. Stil bollerne til hævning under et viskestykke. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding). Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. 2 dl groft mel eller kerner (jeg brugte en 5 kornsblanding)
Lækre luftige boller

Lækre luftige boller

Glutenfrie, hurtige, super lækre boller. Hvis man ønsker lidt mere bid i bollerne, kan man tilføje kerner eller revet gulerod – kun fantasien sætter grænser Ingredients
Grove boller med hampefrø

Grove boller med hampefrø

Når jeg former bollen med en spiseske sørger jeg for at kernerne kommer under bollen. Jeg afprøver altid forskelligt mel, frø eller kerner for at finde den perfekte opskrift og for at afprøve nye sunde sager
Boller

Boller

Du kan også vælge at drysse med forskelligt slags drys – hirsefrø, solsikkekerner, kakaonibs eller lignende
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød medkerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Glutenfri havrestykker med kerner

Glutenfri havrestykker med kerner

Disse glutenfri havrestykker medkerner er absolut de bedste boller jeg har bagt og smagt. Jeg foretrækker at lave boller på denne måde for intet er næsten lettere end at hente en god bolledej i køleskabet og lige forme nogle boller, ind i ovnen med dem, mens man lige går i bad eller tager en kop kaffe mere i sengen ♥
Luftige gulerodsboller

Luftige gulerodsboller

Drys eventuelt medkerner, havre eller mel, hvis du ønsker et mere rustikt look. Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Bland mel, kerner og salt, og rør dejen sammen med en grydeske eller ved langsom hastighed i røremaskinen med en ”spade”
Glutenfri Solskinsboller

Glutenfri Solskinsboller

Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Sund kyllingeburger

Sund kyllingeburger

fornøjelse med bagningen og husk de er super nemme og hurtige at lave. Del bollerne og smør dem med pesto