Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltede agurker, asier, agurkesalat ellerhvad du måtte have af surt
Bank flæsket let – med håndfladen, en kødhammerellerkagerulle, hvad du nu har for hånden. Vi spisergerne nye, danskekartofler til – hvis det erden årstid
Og det er uanset, om det er sket i ovnen eller på panden. Servér med nye danskekartofler og persillesauce, og Danmarks nationalreter klar til indtagelse
Kylling i karry er måske nok ikke en ret, der har været lige så længe kendt i Danmark som boller i karry, men dener helt sikkert populær rundt om i de danske hjem – både hos børn og voksne
Man kan også købe seitan færdiglavet i nogle helsebutikkereller blandt andet på hjemmesiden. Det er en ret som beviser at man ikke skal undvære sine livretter selvom man lever af planter
For hvader dansk og vegetarisk. Jeg endte med at lave en vegetarisk udgave af den klassiske leverpostej med bacon - det blev så til linsepostej med facon