Hvad er den danske nationalret opskrifter

Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

En rigtig mormorklassiker som aldrig går af mode, dener ikke udnævnt som dansk nationalret, men kandiderer om noget til det
Frikadeller

Frikadeller

Dererefter min mening denDanskenationalret Nr. Jeg kan aldrig helt ramme den samme smag som min mor, men de smager nu helt godt alligevel
Boller i karry

Boller i karry

Denne opskrift på boller i karry er lidt til den stærke side, men du kan altid vælge at komme mindre karry i, komme en mildere karry i eller helt undlade at komme karry i og så blot servere svitset karry pisket op i lidt vand så alle selv kan krydre deres portion individuelt
Gullashsuppe

Gullashsuppe

Vi kalderden ungarsk gullashsuppe, måske fordi gullash er en ungarsk gryderet, en gryderet, som ofte anses for Ungarns nationalret
Hakkebøf

Hakkebøf

Hvis du synes at din sovs smager af ingenting kan du pifte den op ved at tage et skvæt af lagen fra de syltede agurker, asier, agurkesalat ellerhvad du måtte have af surt
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Bank flæsket let – med håndfladen, en kødhammerellerkagerulle, hvad du nu har for hånden. Vi spisergerne nye, danskekartofler til – hvis det erden årstid
Stegt flæsk på grill

Stegt flæsk på grill

Og det er uanset, om det er sket i ovnen ellerpanden. Servér med nye danskekartofler og persillesauce, og Danmarks nationalreter klar til indtagelse
5 retter krydret med karry

5 retter krydret med karry

Kylling i karry er måske nok ikke en ret, der har været lige så længe kendt i Danmark som boller i karry, men dener helt sikkert populær rundt om i de danske hjem – både hos børn og voksne
Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Denneversion har igen fokus på tiden, men hvor der ikke gåes på kompromis med smagen. det kan også være flydende
Stegt seitan med persillesovs

Stegt seitan med persillesovs

Man kan også købe seitan færdiglavet i nogle helsebutikkereller blandt andet på hjemmesiden. Det er en ret som beviser at man ikke skal undvære sine livretter selvom man lever af planter
Opskriftstest: Månebarnets facon

Opskriftstest: Månebarnets facon

For hvader dansk og vegetarisk. Jeg endte med at lave en vegetarisk udgave af den klassiske leverpostej med bacon - det blev så til linsepostej med facon
Frikadeller

Frikadeller

Husk at slå den godt igennem lige før, den skal anvendes, så derer mest mulig luft i. Farsen har godt af at hvile et køligt sted før den skal bruges

GRØD på Jægersborggade

Det lille grødsalg gør ikke meget væsen af sig, men er du først kommet indenforåbnerder sig en ny verden af grødmuligheder

Frikadeller

Husk at slå den godt igennem lige før, den skal anvendes, så derer mest mulig luft i. Farsen har godt af at hvile et køligt sted før den skal bruges