På spisekortet er der mange lækre retter og vi har afprøvet en del efterhånden. Fiskefrikadellerne er også glutenfrie da de er tilsat havremel istedet for fx hvedemel
Jeg har igen fået en søn som gerne spiser frikadeller. Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Mit sjoveste tiltag i denne graviditet indtil videre er klart et skift i, hvad jeg ser i tv. For et par programmer siden havde han nogle lækre udseende fiskefrikadeller med, der så ud til ganske enkelt at kunne genskabes
Jeg er ikke så tosset med remulade, hvis den ikke er hjemmelavet, så når det skal gå hurtig spiser vi Urtekrams Karry/Mango sauce til, det smager virkelig godt
Det er ikke fordi man ikke kan få fisk derovre, de har bare ikke serveret så meget af det i den dining hall, hvor jeg har spist så godt som tre måltider om dagen
Her til aften fik jeg denne lille lækre sag til aftensmad. Resterne kan bruges til madpakke, og er helt perfekte til salaten eller ovenpå et ristet rugbrød/proteinbrød
Og så var der kylling på tilbud i Netto, og jeg tænkte. Ovnbagte kyllingenuggets med havregryn / Fiskefrikadeller med ovnfritter og hjemmerørt remoulade / Friske forårsruller med kokos-peanutbutterdip / Mexicanske quesadillas / Ærtefalafler med pita, aubergine og tahindressing
Denne ret mætter rigtig godt og det bliver ikke mindre af, hvis man som os, spiser soyapasta til. En rigtig god ret at lave en stor portion af og fryse en del ned til en dag hvor man enten har travlt eller er lidt træt
”Hvad forstår bønder sig på agurkesalat – de spiser det, og tror det er græs. Jeg har det med agurkesalat, som jeg har det med mayonnaise – der er ingen grund til at købe det færdiglavet, for det er så enkelt og hurtigt at lave det selv … og det smager meget bedre, og du ved, hvad der er i