Som nogle måske så i går, stod aftensmaden på den lette og sunde omgang Karrykål med oksekød. Man kan lave karrykålet om til en omgang lækre wraps, som også er virkelig lækre
Tilsæt karry og brun kød og hvidkål. Skær hvidkål i tynde strimler. karry. 500 gr hakket oksekød. 1/4 hvidkål ca. Server med godt brød 500 gr hakket oksekød. 1/4 hvidkål ca. 1 spsk karry
Du kan tilsætte gulerødder eller andre rødder og kålen kan være hvidkål eller spidskål. Kødet i denne ret kan varieres fx kan du bruge hakket oksekød eller lammekød istedet for kalv og flæsk
Snit hvidkålen – det skal ikke være helt fint som med et rivejern. Vil du have kød i, kan du svitse strimler af kylling, hakket oksekød eller skinkekød i tern, inden du kommer kålen i
Snit hvidkålen fint og kom den i gryden til kødet. Brun det hakkede oksekød og baconen. Tilsæt piskefløden, ketchup, knust ingefær, karrypasta og krydderier
Hvidkål. Det eneste jeg vidste var, at det skulle være noget med oksekød – og selvom jeg allerhelst var klar på lasagne eller pizza, så gad jeg ikke ud for at finde en åben butik for at handle den livsvigtige ingrediens ost