Snit hvidkålen meget fint med en skarp kniv. Hvis du altid har et godt lager af rodfrugter – gulerødder, persillerødder, rødbeder, knoldselleri, pastinak – og kål – som jo kan holde sig i mange dage, hvis man opbevarer dem rigtigt, så er der grundlag for en god og sund middag eller frokost
(Carb dag- For LCHF lav din rootza-bund af blomkål, hvidkål og evt knoldselleri som er liberal LCHF. Jeg kører lidt på pumperne i øjeblikket, men så meget desto bedre med en madplan
½ hvidkål. Aubergine, mini majs, knoldselleri osv. ½ hvidkål. Kylling i karry med en masse grønt --> I stedet for pasta, er der her anvendt pasta af rå sød kartoffel og squash
Gulerødder, knoldselleri og hvidkål steges med i ca. Hønsebouillon2 Gulerødder - i skiver1/5 Knoldselleri - i strimler1/4 Hvidkål - i strimler1 Peberfrugt - i strimler3 Forårsløg - i skiver1/2 Lime - SaftenAlle ingredienserne til kødbollerne røres sammen og små kødboller formes og koges kortvarigt i hønsebouillonen. 1/5 Knoldselleri. 1/4 Hvidkål