Gulerødder og hvidkålsnittesfint, brug evt. Denne opskrift er lavet iovn, så kan alle være med. En klassisk sydstats ret fra USA som vel nok primært blev introducerettil masserne i Danmark af brd
Serveres med frisk salat eller revet (rå) hvidkål. – Ovnbagtetortillas med oksekødsfyld. Så er det atter tidtil en modernisering af en klassiker fra opskriftsamlingen
Så er der hvidkålspizzaiovnen. Vi har nemligaltid revet hvidkåli køleskabet, og da så mit første aftensmads-projekt giki vasken, ja så måtte der jo bare improviseres med rester
revet hvidkål. Når det hele er mere eller mindre sammenhængende fordeles blandingenimuffinsforme (jeg bruger silikoneforme) – blandingen skal ikke være flydende – æg og ost binder det hele sammen iovnen
Serveres med fintsnittethvidkål, creme fraiche og friskbasilikum. Sæt fadet i den kolde ovn. Mad i fad… Eller godt og blendet fra køleskabet, som jeg også kalder det, er en oplagt mulighed for at få bugt med skjulte skatte fra det kolde dyb… Rester og slatne råvarer gives nyt liv, når det blendes tiluigenkendelighed og hældes over en eller anden form for kød… Og jeg elsker det… Den oplagte mulighed for at lokke lidt ekstra vitamineri det grøntsagsforskrækkede folkefærd (mænd og børn