Ja- du kan lave en sundere risalamande med grove grødris, mandelmælk, stevia/sukrin og hvor fløden er erstattet med pisket æggehvide og cremefine - men hvorfor ødelægge traditionerne og smagsoplevelsen
Så hvorfor har jeg ikke tænkt på noget før, at jeg da til hver en tid skal have færdig kagemix stående på glas, så jeg altid er klar til at røre-røre-røre og sætte kage i ovnen
Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det er godt at se frem, men hvorfor ser vi ikke mere bagud. I forbindelse med at jeg byggede nyt køkken, og blandt andet skulle have nye hårde hvidevarer, de gamle solgte jeg, hev jeg fat i en tanke, som har strejfet mig mange gang
| Aner dog ikke, hvorfor de mener, at det er tilstrækkeligt, når nu der er blevet henstillet om at få lavet en anden undersøgelse ud fra fundene i nerveledningsundersøgelsen, men jeg er ret sikker på, at det har noget med økonomi at gøre
Det er ikke nogen nyere udgave, men den rigtig gamle, hardcore, hvor de særligt ekceptionelle opskrifter er markeret med en stjerne - og så ellers overhovedet ingen angivelse af hvorfor de skulle være bedre end de øvrige
Og hvorfor har satan plantet den lille sure frugt på jordoverfladen, den hører hjemme langt nede under jordoverfladen hvor alle sure frugter skulle placeres
Så hvorfor ikke tage alle de grønsager man kan lide og så sylte dem på glas eller forære et lille glas væk til ens næremeste, det vil de helt sikkert sætte pris på