Til denne kødsovs vil en italienskrødvin på sangiovesedruen – f. Kog eventuelt spaghettien lige lidt mindre, end der står angivet på emballagen, og bland den i kødsovsen, og lad den koge med dér de sidste par minutter
Servér en god, italienskrødvin til, f. Læg nu lagvis kødsovs, lasagneplader, kødsovs, Mornaysauce, lasagneplader, kødsovs og Mornaysauce i et ovnfast fad af passende størrelse
Ellers vil en italienskrødvin, frisk og blød i smagen gøre sig godt til spaghetti bolognese. Det er en italiensk ret – det kommer nok næppe bag på nogen – fra den norditalienske by Bologna
Den er italiensk inspireret (medrødvin), hvilket giver en virkelig lækker smag. Kødsovs er min favorit, da den kan serveres med både ris, kartoffelmos og pasta
Salsiccia er en italiensk pølse, som kan erstattes medmedisterpølse eller evt. Hvid lasagne med squash og en creme af Parmigiano Reggiano er et velsmagende alternativ til den traditionelle lasagne medkødsovs
Meget gerne med en kraftig rødvin (med fare for at virke forudsigelig, gerne med en italiensk Ripasso eller en Amarone i den ‘mildere’ ende), for ellers drukner den i smagsindtrykket fra retten
Serveres med en salat (det skal man jo sige, men jeg er ikke selv god til at gøre det…) og en fin, kraftig rødvin, meget gerne italiensk, meget gerne Barolo, Brunello eller Amarone, men man har vel ikke favoritter…